webshop table_product_list

Lommebok

Trenger du en praktisk lommebok når du er ute og reiser, bør du undersøke vårt utvalg av kvalitetslommebøker. Du velger selv om du ønsker en lommebok av kalveskinn eller elgskinn. Sistnevnte kommer i flere modeller, både til herrer og kvinner, og med forskjellig antall lommer til kort. Uansett hvilken lommebok du velger, kan vi love at den vil være et praktisk reisefølge i mange år.

Ønsker du lommebøker i kalveskinn kan du blant annet få den klassiske “Svenskepungen” i to forskjellige størrelser. Dette er en klassisk lommebok som alltid har solgt godt på tross av bevegende trender i markedet.

I tillegg til lommebøker har vi en rekke andre produkter som passer spesielt godt for alle som reiser mye. Blant annet kan vi tilby alle typer sekker og bager, bagasjevekt, hansker, penaler, kofferter, samt tilbehør som for eksempel nakkestøtte og merkelapper. Alle våre produkter kommer fra produsenter som er ledende innen sine felt og som fokuserer på høy kvalitet.

Det er helt trygt å handle hos Reiseeffekter.no og vi sørger for at dine produkter kommer hurtig og uskadet helt frem til deg. Registrering er gjort så enkelt som mulig av hensyn til våre kunders tid og tålmodighet. Dersom det er ønskelig kan du også betale etter at du har mottatt produktet.

Ønsker du de aller siste nyheter og spesialtilbud anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev, eller enda enklere, følg oss på facebook der vi kontinuerlig kommer med nyheter om våre produkter.

Har du spørsmål angående kjøp av lommebok eller noen av våre andre produkter, er du naturligvis velkommen til å ta kontakt med oss på telefon mellom 10 og 16 eller fyll ut skjemaet under “kontakt oss”-linken. Vi ser frem til å høre fra deg.