webshop table_product_list

Koffert

Hos oss vil du garantert finne en koffert som passer dine behov. I vår nettbutikk vil du kun finne kofferter produsert fra den anerkjente produsenten BigT. På den måten kan vi alltid tilby kvalitetskofferter som vil tåle mange reiser.

Når du skal velge riktig koffert handler det om å tenke kvalitet og slitestyrke. Har den kodelås i tillegg, burde man være godt rustet til å finne den rette kofferten. Man kan si en koffert er som mange andre produkter; desto mer du investerer, desto bedre blir kvaliteten. Trenger du en enkel, men stilig koffert med på en bilferie, er kanskje den enkle kofferten et godt valg. Dersom du skal reise med fly, buss eller tog kan det være smart å benytte seg av en koffert som tåler en trøkk.

Dersom du tenker igjennom hvordan frakten og transporten vil være underveis av din reise, vil du raskt finne ut hva slags behov du har av koffert.

Har du noen spørsmål om våre produkter, kjøpsbetingelser, levering eller annet er det bare å bruke skjemaet her på nettsiden eller ring oss alle hverdager på 62 52 58 22 mellom 10 og 16.

Ønsker du å være oppdatert på nye produkter, tilbud, konkurranser og annet som skjer er det bare å tilmelde seg vårt nyhetsbrev eller følg oss på Facebook.