webshop table_product_list

Hansker / Votter

Kald på hendene? Med hansker og votter av høy kvalitet kan vi tilby et eksklusivt utvalg fra anerkjente produsenter. Når det kommer til vinterkulda er det kun kvalitet som holder hendene varme, og derfor har vi valgt å ta inn akkurat disse produktene. 


Blant våre hansker for damer kan man velge mellom hjorteskinn og elgskinn, begge meget behagelige og myke. Av votter for damer har vi to modeller der den ene er av elgskinn og den andre med acrylpels. Felles for begge er at de vil holde hendene varme. Vi har også strikkede hansker med klassisk mønster og Thinsulate fôr.

For herrer har vi hansker i elgskinn, strikkede hansker som nevnt ovenfor og votter i ekte hjorteskinn. Bak linkene til de ulike produktene kan du selv gå inn og lese spesifikke detaljer. Er det noe du ikke får svar på eller har du andre spørsmål, tar du bare kontakt med oss på telefon mellom 10 og 16 på hverdager eller fyll ut skjemaet her på nettsiden.

I tillegg har vi også en rekke andre produkter som blant annet beltevesker, kofferter, toalettmapper og diverse reiseeffekter. For å bestille våre produkter er det bare å registrere seg, noe vi har gjort så enkelt som mulig. Dersom det er ønskelig sender vi produktet først og du kan betale senere. Dette er naturligvis opp til deg.

Følg oss gjerne på Facebook eller meld deg til vårt nyhetsbrev så er du garantert til å være en av de første som ser våre nye produkter og nye tilbud. Vi gleder oss til å høre fra deg.